Nieuw maaltijd bezorg platvorm ,nieuwe unieke formule!

Geschreven door Redactie

Bezorgfood.nl is een nieuw landelijk maaltijd bezorg platform voor restaurants die over een eigen order website beschikken.

 Door rechtstreeks te bestellen bespaart u gemiddeld 15% ook hebben de eigen  websites vaak speciale aanbiedingen die niet zichtbaar zijn wanneer u bij deze restaurants via de  bekende platforms  besteld .   

 

Onze website beschikt over een locatie zoeker  die u met een druk op de knop een overzicht laat zien van alle  bezorgrestaurants die op uw adres kunnen bezorgen . 

 

Voor zover bij ons bekend zijn wij nu  het enige landelijke platform voor deze onafhankelijke websites, er bestaan wel overzicht websites maar deze zijn allemaal gelinkt naar de grote platforms . 

 

 

Op dit moment hebben wij bijna 2000  restaurants ingeschreven die  bezorgen  in bijna alle grote  steden van de randstad ,  Nijmegen, Arnhem , Apeldoorn ,Amersfoort ,Hilversum ,Eindhoven Tilburg,Breda,Rozendaal ,Almere , Enschede, Groningen . Wij zijn nog druk bezig met het invoeren van de vele nieuwe aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen en ook het aantal plaatsen zal nog sterk worden uitgebreid . 

 

Ieder restaurant die over een eigen website beschikt kan zich via het inschrijfformulier aanmelden .Op dit moment zijn wij nog  gratis maar omdat wij  snel groeien zullen wij binnenkort wel genoodzaakt zijn om op te moeten schalen en een kleine vergoeding moeten gaan berekenen .  Inschrijven is geheel vrijblijvend en kan op ieder moment worden opgezegd .    


Onze Ambassadeurs