Almere laat zien waar haar grote hart zit

Geschreven door Redactie

Grandioze Golfdag Almeerderhout 8 juni 2020.

Op maandag 8 juni 2020 organiseert de Stichting Pijn bij Kanker met medewerking van Chris van de Vooren voor de 2e keer een benefiet-golfdag. Chris is een goede vriend van Ernst Daniel Smid, één van de ambassadeurs van de stichting. De dag vindt plaats op de mooie golfbaan van de gastvrije golfclub Almeerderhout in Almere, waar Chris o.a. lid is van de bedrijven commissie. De stichting vraagt op deze dag, samen met een aantal golfende bekende Nederlanders, op een sportieve manier aandacht voor pijn bij kanker.

“Toen we van Chris van de Vooren mochten horen dat Golfclub Almeerderhout haar golfbaan kosteloos ter beschikking wilde stellen leverde dat de nodige emotie op. Mijn stichting vloeit voort uit de dood van mijn 47-jarige vrouw die aan de gruwelijkst denkbare pijnen ten onder ging. Haar alvleesklierkanker was een doodvonnis. Uit dat gruwelijke lijden moet ik iets positief peuren en samen met enthousiaste doctoren en vrijwilligers pakten we de handschoen op en zetten ons nu samen in voor beter begeleiding van mensen die eindeloos lijden aan pijn bij kanker.”, vertelt Ernst Daniel Smid.

Golfclub Almeerderhout stelt haar unieke en prachtige 18-holes golfbaan kosteloos ter beschikking om deze benefiet dag mogelijk te maken. Ook jij kunt deelnemen aan deze bijzondere golfdag voor dit goede doel. Koop een flight en speel samen met een bekende Nederlander 18 holes of speel met een eigen flight van vier personen. Je kunt ook individueel inschrijven.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag inclusief deelname aan het toernooi, eten en drinken bedragen 400,00 euro per persoon. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de huidige en toekomstige projecten van de stichting zoals de bijeenkomsten ‘Pijn bij kanker? Praat erover…!’ voor patiënten en de nascholing pijn bij kanker voor de specialisten.

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@stichtingpijnbijkanker.nl. Om direct in te schrijven surf je naar www.stichtingpijnbijkanker.nl/inschrijfformulier-golfdag-2020.


Onze Ambassadeurs