Gratis energieadvies voor monumenteigenaren

Geschreven door Redactie

Heeft u een monumentale woning die u wilt gaan verduurzamen? Dan kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek op maat.  

Speciaal voor monumenteigenaren worden in de Gooi en Vechtstreek 7 gratis adviezen beschikbaar gesteld om energiebesparing te stimuleren. 

U maakt kans op het gratis advies door dit formulier in te vullen. Aanmelden kan tot en met 22 mei 2020. Na de sluitingsdatum selecteert de projectgroep, bestaande uit de regiogemeenten, De Groene Grachten en de Regio Gooi en Vechtstreek, 7 panden. De gekozen woningeigenaren krijgen persoonlijk bericht op uiterlijk 5 juni 2020. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De gesprekken aan huis vinden plaats nadat de huidige maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus niet meer van kracht zijn. 

Kennisdeling voor ‘groene menukaart’ 

De kennis die wordt vergaard over de gescande woningen (de referentiewoningen) wordt verwerkt in een zogeheten online ‘groene menukaart’. Zo kunnen ook andere huiseigenaren van de veelvoorkomende Gooise villa’s of arbeiderswoningen toegang krijgen tot informatie over energiebesparende maatregelen en bijbehorende juridische en financiële aspecten.  

Bureau De Groene Grachten 

De regiogemeenten en de Regio Gooi en Vechtstreek werken in dit project samen met bureau De Groene Grachten. Kijk voor meer informatie op www.degroenegrachten.nl of www.degroenemenukaart.nl

Onze Ambassadeurs