Nieuwe horeca app voor Wijdemeren en omstreken!

Geschreven door Redactie

In deze coronatijd is het lastig voor horeca om het hoofd boven water te houden. Nu is er een app ontwikkeld om de horeca te ondersteunen.

De restaurants moeten verplicht tot 28 april dicht door het coronavirus. Diverse restaurants zijn nu gestart met het aanbieden van afhaal/bezorgmaaltijden. Deze restaurants zijn niet terug te vinden op thuisbezorgd.nl en als ze hier gebruik van willen maken moeten ze 15 tot 20% van hun omzet afstaan. 

De nieuwe app

Op deze nieuwe app wordt volledig gratis een zo accuraat mogelijk overzicht gegeven van alle afhaal en bezorg opties van restaurants in Wijdemeren. Er is al veel interesse in de app, het eerste weekend waren er al meer dan 600 bezoekers op de app. De app is ontwikkeld door Arjen Hoek, werkend bij Microsoft. Hij heeft de app ontwikkeld naast zijn reguliere werk in het belang van de lokale horeca. Hij verdient hier zelf niks aan maar hij verteld dat hij er niet aan moet denken dat er restaurants wegvallen door deze crisis.

Kijk voor de app op deze website: https://www.wijdemerenthuis.nl/ via een QR-code op deze site kan je de app downloaden!


Onze Ambassadeurs