Crowdfundingactie door toneelvereniging De Schakel

Met deze crowdfunding willen zij het SchakelTheater in Bussum verbeteren. 

Het clubgebouw, waar de vereniging wekelijks repeteert, wordt al een paar jaar regelmatig gebruikt.

De faciliteiten zijn echter niet ideaal. De vereniging hoopt te kunnen investeren in nieuwe, zuinige (led)theaterlampen en een nieuwe geluidsinstallatie. Om meer publiek te kunnen verwelkomen en om meer ruimte ‘backstage’ te creëren, is ook een kleine aanpassing aan de indeling van de ruimte nodig.

Daarnaast wil de vereniging graag de entree aanpakken om deze zichtbaarder en uitnodigender te maken. Hier is uiteraard geld voor nodig. De subsidie die de vereniging ontvangt van de gemeente is flink teruggeschroefd met 60%!
Help de vereniging en doneer via de actie op WhyDonate: De Schakel – meer voorstellingen in het eigen theater.

Onze Ambassadeurs