Het MWKC-Lifecenter opent haar deuren in Naarden

Op 29 februari wordt het nieuwe MWKC-Lifecenter in Naarden officieel geopend.

In dit nieuwe health/ lifestyle centrum kan ieder persoon terecht die op zoek is naar (life)coaching, fysiotherapie, personal training, voedingsadvies, deskundig advies voor ondernemers maar ook meditatie, yoga, mindfulness of netwerkmomenten. Er zullen ook wekelijkse workshops en wellness-middagen voor vrouwen worden georganiseerd.

Het MWKC-Lifecenter - Kom in Beweging met Ketty & Co - is het nieuwe lifecentrum van Ketty Lollia, een ondernemende dame uit Parijs die 14 jaar geleden koos om in het liefdevolle Nederland haar dochter op te laten groeien en haar onderneming op te richten. Voor de lancering van het MWKC-Lifecenter stelt ze een team van deskundigen samen die als gezamenlijk doel hebben om het fysieke, lichamelijke en mentale welbevinden van cliënten te verbeteren. Het pand is voorzien van workshopruimtes (ook te gebruiken voor fitness), praktijkruimtes voor therapeuten, behandelaars en coaches, waaronder een ruimte voorzien van een massagetafel. Ook kan iedereen zich aanmelden om zelf een workshop te organiseren of te volgen.

De dag van de opening

Op 29 februari van 13.00 tot 17.00 uur vindt de officiële opening van het MWKC-Lifecenter in Naarden plaats. Toegang voor het evenement is gratis. Wie zich aanmeldt op de website, maakt kans op één van de 50 goodiebags die op die dag zullen worden weggegeven. Tijdens de opening kun je het lifecentrum ontdekken en kennis maken met nieuwe producten, therapeuten, behandelaars en specialisten op het gebied van fitheid, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Er zullen non-alcoholische drankjes en hapjes geserveerd worden. Meer informatie over de ‘Officiële Opening’ en het MWKC-Lifecenter kun je vinden op de website waar je je aan kan melden: https://movewithketty.com/events/naarden-officiele-opening-mwkc-lifecenter/ 

Het adres is: 

MWKC-Lifecenter
Energiestraat 27C
1411 AR Naarden

Het centrum is makkelijk bereikbaar en ligt op 500 meter afstand van de A1, afrit 6-Naarden-Vesting en de bushaltes. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. MWKC-Lifecenter richt zich in eerste instantie op de inwoners van o.a. Naarden, Bussum, Almere, Weesp, Hilversum, Muiden, Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Hilversum, Utrecht. 

Over de oprichtster, Ketty Lollia

De Française Ketty Lollia is marketingstrateeg, gewichtsconsulent, NLP- en Lifecoach, personal trainer, en auteur. Nadat ze succesvol een stichting had opgericht in de buitenwijken van Parijs is ze eerst verhuisd naar Zaandam en 2 jaar later naar Almere. Lollia is een onderneemster en moeder die gelooft in de kracht van samenwerking. Vanuit haar roots - die in Guadeloupe liggen - en haar jeugd in Parijs heeft ze een positieve instelling ontwikkeld met een open blik op het leven en de beste manier om er alles uit te halen. In 2017 publiceerde ze het boek Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid waarin ze een handleiding schetste naar een leven met meer emotionele én financiële onafhankelijkheid.

Sinds Lollia in Nederland woont, heeft ze zich ingezet tegen armoede, heeft ze als spreekster opgetreden en heeft ze lesgegeven aan jongeren en volwassenen. Via het MWKC-Lifecenter wil ze nu een omgeving bieden waarin alles waar ze voor staat, vorm krijgt. Ze gelooft dat ieder persoon in staat is om te bereiken wat zij in leven wil, als ze maar genoeg in zichzelf gelooft en in een omgeving vertoeft waarin ze steun krijgt. Lollia vertelt: ‘Het lifecentrum is een omgeving waar het bereiken van persoonlijke doelen en aandacht voor de mens centraal staan.’


Onze Ambassadeurs