Haal je ingenomen fiets op bij station Naarden – Bussum, Gooise Meren

Geschreven door Redactie

Als je de afgelopen weken je fiets kwijt bent geraakt bij station Naarden-Bussum en deze niet in de fietsenreken stond, dan is de kans groot dat de gemeente jouw fiets heeft verwijderd.  

Toch kan je jouw fiets terug krijgen. Als je de sleutel van het slot laat zien dan kun je voor 5 euro je fiets terug krijgen. 

Als je fiets is ingenomen door de gemeente, dan heb je deze waarschijnlijk niet in het fietsenrek gezet. De gemeente haalt namelijk sinds half november 2019 deze fietsen bij het station op. Dit doet de gemeente doordat er meerdere klachten van bezoekers, ondernemers en omwonenden zijn binnengekomen.

Wanneer je fiets niet goed staat wordt je eerst gewaarschuwd met een sticker. Kun je jouw fiets niet kwijt doordat de rekken buiten vol zijn?Dan kun je gebruik maken van de bewaakte stalling van de NS. Hierbij geld elke dag opnieuw dat de eerste 24 uur gratis zijn. 

Je kunt op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag je fiets op komen halen op de Parallelweg, aan de westkant van het station. Tussen 15.30 uur en 16.00 uur kun je hier terecht. Hal je jouw fiets niet op binnen 14 weken? Dan wordt je fiets aan een goed doel geschonken.  


Onze Ambassadeurs