Wil jij met je bedrijf of hobby in de krant van Ons Almere staan? Stuur je artikel in!

Geschreven door Redactie

Heb jij altijd al een droom gehad om met een artikel in een krant te staan? Dat kan gratis bij de krant van Ons Almere!

Heb je een verhaal dat je wilt delen met een groot publiek, of vind je dat mensen echt iets moeten weten over jou, je bedrijf, vereniging of je hobby? Is jouw uitgelopen hobby of je inspirerende bedrijf zó interessant dat het ook Almeerders er van af zouden moeten weten? Bij Ons Almere kun je je eigen artikel insturen naar redactie@onsalmere.nl!


Stuur een artikel in van tussen de 75 en 220 woorden, een afbeelding en een interessante titel, wie weet plaatsen wij jouw artikel in de volgende editie! Artikelen kunnen altijd aangeleverd worden voor de 17e van de de maand. Lever jij je artikel in voor 17 oktober? Dan wordt het artikel meegenomen in de selectie van november.   


Adverteren?    

Wil je geen verhaal delen maar een bedrijf? Dat kan natuurlijk ook. Voor een betaalbare prijs en verschillende formaten kun je ook adverteren in onze krant. Ook hierbij geldt dat je de advertentie voor 17 september kunt opsturen naar redactie@onsalmere.nl. Kijk vooral voor meer informatie over de formaten en prijzen van de advertenties op: www.OnsAlmere.nl/adverteren.



Onze Ambassadeurs