Nieuwe advocaten zoekmachine online

Geschreven door Redactie

De nieuwe advocaten zoekmachine Advocatenkantoren.nl is online. Op de website kunnen ondernemers en particulieren gemakkelijk een advocaat zoeken op rechtsgebied, ervaring, prijs, locatie of op naam. Daarnaast kunnen rechtzoekenden ook gericht zoeken naar advocaten die gefinancierde rechtsbijstand verlenen en advocaten die bij een specialisatievereniging zijn aangesloten.

De Nederlandse legaltech start-up Advocatenkantoren.nl heeft als doel om de markt van de juridische dienstverlening inzichtelijker te maken. Op het platform kunnen particulieren en bedrijven terecht voor juridische bijstand van advocaten. Rechtzoekenden kunnen eenvoudig contact opnemen met een gespecialiseerde advocaat in de regio. Op de website staan uitsluitend advocaten die bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) zijn aangesloten. Hiermee is uw rechtszaak of rechtsvraag verzekerd van kwalitatieve juridische ondersteuning. 

Informatie voor rechtzoekenden 

Internet wordt steeds belangrijker bij de zoektocht naar rechtshulp. Advocatenkantoren.nl speelt hier op in door de lancering van de nieuwe zoekmachine. Via de advocaten zoekmachine kunnen advocaten worden vergeleken op basis van prijs, ervaring, locatie en rechtsgebied. Rechtzoekenden kunnen tevens gericht zoeken naar advocaten die gefinancierde rechtsbijstand verlenen en advocaten die bij een specialisatievereniging zijn aangesloten. Via 625 juridische thema’s kunnen particulieren en ondernemer specifiek op zoek gaan naar de meest geschikte advocaat.

Informatie voor advocaten 

Voor advocaten en advocatenkantoren is het werven van nieuwe potentiële cliënten vaak een hele uitdaging. Online vindbaarheid speelt hierin een steeds grotere rol, maar is prijzig en tijdrovend. Potentiële cliënten kunnen via Advocatenkantoren.nl direct in contact komen met een gespecialiseerde advocaat voor juridisch advies. Advocaten worden dan ook vertoond op hun specialisatie in de regio waar ze zijn gevestigd.

Door gebruik te maken van abonnementen, waarbij er dus niet per lead of opdracht achteraf betaalt hoeft te worden, voldoet Advocatenkantoren.nl aan de gedragsregels van de NOvA.


Onze Ambassadeurs