Speciale dag voor kinderen en ouderen met een beperking op vliegveld in Hilversum

Geschreven door Redactie

Afgelopen vrijdag vond de Wings for ALL dag plaats in Hilversum. 

Wings for ALL is een dag die georganiseerd wordt voor kinderen en ouderen met een beperking. Deze dag is voor de 27ste keer op het vliegveld in Hilversum gehouden. 

Dit jaar waren er veertig kinderen van de Boemerang uit Hilversum, veertig van de Visio groep uit Huizen/Amsterdam en tien ouderen Amaris Zuiderheide de Rubina uit Hilversum op het vliegveld aanwezig. Allen met hun begeleiders. 

Rond 12:05 opende de hekken en kon de groep achter een oude Rolls Royce aan richting het feestterrein. Eenmaal aangekomen bij de hangaar van Parachutisten Centrum Midden Nederland stond er een uitgebreide lunch op de gasten te wachten. 

Om precies 12:30 landde er drie parachutisten. Deze waren ook het signaal dat de rondvluchten van start konden gaan. Kinderen en ouderen die mobiel waren werden onder begeleiding van de bewaking van de organisatie van Wings for ALL naar de vliegtuigen gebracht en zijn ook in de vliegtuigen geholpen. De overige kinderen en ouderen die minder mobiel waren zijn met behulp van een kraan het vliegtuig in geholpen. 

Ook was er de mogelijkheid om je te laten schminken. Dit werd gedaan door Marina, een vrijwilliger uit Loosdrecht en haar vriendin. 

Rond 14:30 was er de mogelijkheid een patatje, kroket of iets anders lekker te halen. in totaal zijn er zestig vluchten gemaakt. 


Onze Ambassadeurs