The Ordinary Skincare top 6

Geschreven door Redactie

The Ordinary neemt klinisch bewezen ingrediënten, formuleert ze voor effectiviteit en biedt ze aan tegen een eerlijke prijs. Het resultaat? Huidverzorging die werkt zonder een lege bankrekening.

Want hoogwaardige huidverzorging mag geen fortuin kosten en iedereen verdient een effectieve huidverzorging.

Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 is een hydraterend se- rum op waterbasis. Het is een van de meest populaire huid- verzorgingsaankopen van The Ordinary, met meer dan 1.400 5-sterrenrecensies! Vitamine B5 of panthenol helpt ook om de hydratatie van het oppervlak te stimuleren en de huidbarrière te ondersteunen.

Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Niacinamide 10% + Zinc 1% is een van de beste The Ordinary-pro- ducten voor acne en een onzuivere huid. De krachtige formule op basis van vitamines en mineralen helpt bij oneffenheden, huidtextuur en het beheersen van de olieproductie. Niacinamide of vitamine B3 verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, reguleert de olieproductie en verheldert ook een doffe huid en acnelittekens, terwijl zink de door acne en congestie beschadigde huid herstelt.

Ordinary Squalane Cleanser

De cleanser is ontworpen om in elke huidverzorgingsroutine te passen, ongeacht je huidtype! Vergelijkbaar met een oliereiniger, gebruikt The Ordinary Squalane Cleanser een mix van squalane en huidachtige esters voor een zachte reiniging die ook make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden in de huid verwijdert. Deze hydraterende reiniger is vrij van alcohol, zeep, olie en siliconen en laat de huid zacht en soepel aanvoelen.

Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Deze huidverzorgingscrème bevat natuurlijke vocht inbrengende factoren (NMF) om de buitenste laag van de huid beschermd en goed gehydrateerd te houden. De lichtgewicht, olievrije formule maakt ook gebruik van hyaluronzuur en aminozuren om alle huidtypes zowel onmiddellijk als na verloop van tijd te hydrateren.

Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

De Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution is ontworpen om de huidtextuur glad te strijken en een doffe teint op te fleuren. Het bevat, je raadt het al 7% glycolzuur. Aminozuren, aloë vera, ginseng en Tasmaanse peperbes helpen irritatie te verminderen die kan optreden bij het gebruik van een chemische exfoliant. Oh, en dit product is momenteel trending op TikTok!

Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

De Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion is een serum met lage irritatieniveaus, waardoor het geweldig is voor alle huidtypes. Het serum kan helpen bij pigmentvlekken, donkere vlekken, fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en actieve puistjes.


Onze Ambassadeurs