Films kijken onder de sterrenhemel

Geschreven door Redactie

Genieten van een goede film én van warme zomeravonden? Kom naar een van de openluchtfilms! Filmtheater Hilversum programmeerde al voor de Bosbios van de Hoorneboeg en ook in de binnenstad van Hilversum zelf vinden binnenkort meerdere openluchtvoorstellingen plaats.

Al sinds 2002 organiseert Filmtheater Hilversum jaarlijks een gratis openluchtvertoning in het Dudokpark. Op 20 augustus wordt het Dudokpark omgetoverd tot openluchtbioscoop. Vanaf 19.30 uur staat de foodtruck van Burgerbarn klaar, om 20.00 uur begint een muzikaal voorprogramma van de Vorstin en om 21.30 uur start de film ‘Licorice Pizza’: een zomers liefdesverhaal dat zich afspeelt in de jaren 70. Neem zelf een stoel of kleedje mee en geniet van de film! Op 27 augustus vindt OPEN035 plaats, het eerste culturele festival waarbij Hilversumse instellingen gratis activiteiten aanbieden. Uiteraard is Filmtheater Hilversum van de partij. Om 21.30 uur presenteert het filmtheater een openluchtvoorstelling van ‘Bohemian Rhapsody’ op het Marktplein! De film is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Net als bij de andere activiteiten van OPEN035 is de toegang gratis.

Meer informatie: www.open035.nl

Tijdens Film by Night presenteert het filmtheater drie exclusieve voorpremières van titels die later dit jaar verschijnen. Deze openluchtvoorstellingen vinden plaats op het Herenplein, voor de deur van Filmtheater Hilversum. Op 1, 2 en 3 september worden ‘Entre Deux Mondes’, ‘Boiling Point’ en ‘Corsage’ vertoond. De toegangsprijs van 12,50 euro is inclusief een welkomstdrankje. Je kan ook gebruik maken van je Cineville-pas. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.filmtheaterhilversum.nl

Onze Ambassadeurs