Denk je mee over het profiel van de nieuwe burgemeester?

Geschreven door Redactie

In de raadsvergadering van 19 april 2022 kondigde burgemeester Joan de Zwart-Bloch haar vertrek aan.

Dit betekent dat er een nieuwe burgemeester voor Blaricum moet worden geworven.
Voor de zomervakantie benoemt de raad een vertrouwenscommissie. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen van de gemeenteraad. De vertrouwenscommissie houdt in het najaar aan de hand van een profielschets de gesprekken met de kandidaat-burgemeesters. De profielschets is een beschrijving van de voorwaarden waaraan de nieuwe burgemeester van Blaricum moet voldoen.

Heb je als inwoner ideeën en/of wensen waar de nieuwe burgemeester volgens jou aan moet voldoen? Beschrijf dan in enkele zinnen wat je verwacht van de nieuwe burgemeester. Je kunt jouw wensen en ideeën voor dinsdag 14 juni 2022 kenbaar maken bij de griffier van Blaricum door een mail te sturen naar griffier@blaricum.nl.

Onze Ambassadeurs