Beste draadloze hoofdtelefoon voor 2022

Geschreven door Redactie

Haal de stekker uit het stopcontact en geniet van de vrijheid om overal en altijd te luisteren.

De beste draadloze hoofdtelefoons zijn een onmisbaar hulpmiddel voor multitasking en verbonden blijven. Dankzij constante verbeteringen in Bluetooth connecties en batterijduur worden ze alleen maar beter met de tijd. Of je nu op zoek bent naar een draadloze gamingheadset om competitief te blijven, waterbestendige oordopjes om onbelast te sporten of een noise cancelling headset, draadloze koptelefoons geven je de vrijheid om vrij te bewegen en productief te blijven zonder te worstelen met verwarde kabels en losse connectoren. We zullen enkele van de beste draadloze hoofdtelefoons die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn opsplitsen in verschillende categorieën waar je op kan letten.

  • Beste algemeen:         Sony WH-1000XM4
  • Beste in je oor:             Apple AirPods Pro
  • Beste Noise-Cancelling:     Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • Beste voor gaming:         Razer BlackShark V2 Pro
  • Beste budget:             Jabra Elite 45h


Levensduur batterij: De levensduur van de batterij is misschien wel de belangrijkste beperkende factor voor het nut van een draadloos product. Alle beste draadloze hoofdtelefoons op deze lijst bieden een batterijduur van één keer opladen tussen 20 en 50 uur. Met uitzondering van de Apple AirPods Pro, die slechts 4,5 uur luisterplezier per oplaadbeurt biedt vanwege hun aanzienlijk kleine vormfactor. Ze balanceren die korte oplaadduur met draadloos opladen via hun oplaadcassette voor een totale speeltijd van 24 uur.

Ontwerp: Draadloze hoofdtelefoons zijn er in talloze soorten en maten, en bij het maken van deze lijst is zwaar geleund op de stijl, het comfort en het gemak van elk ontwerp. Elk van de selecties is geschikt voor een drukke levensstijl en langdurig gebruik, waarbij waar mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan lichtere gewichten en kleinere vormen.

Compatibiliteit: Hoewel Bluetooth de standaard is voor draadloze hoofdtelefoonconnectiviteit, is niet elke draadloze hoofdtelefoon compatibel met elk Bluetooth-apparaat. Daarom zijn er draadloze hoofdtelefoons geselecteerd die compatibel zijn met de meest uiteenlopende draadloze apparaten.


Onze Ambassadeurs