Vragenlijst Kunst & Cultuur Eemnes

Geschreven door Redactie

De gemeente heeft van alles te bieden aan kunst en cultuur.

Een rijk verenigingsleven, ons cultureel erfgoed, de bibliotheek, Huis van Eemnes en kunstwerken. Voor de komende jaren willen we kunst en cultuur nog meer verweven met de Eemnesser samenleving en omgeving. Hoe we dat moeten doen? Dat horen we ook graag van u!

In deze enquête vragen we jouw mening over de inzet van de gemeente voor kunst en cultuur de komende jaren. De uitkomsten van het onderzoek geven inzicht waar de gemeente op in moet zetten en verbetering kan aanbrengen. Ook uw mening telt daarbij! Of je nu een actieve beoefenaar van kunst en cultuur bent, of niet, doe mee en vul de enquête in.

Invullen van de vragenlijst kan tot 7 februari 2022.

Resultaten

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Research 2Evolve. Eind februari verwachten we de uitkomsten te hebben. Die zijn te vinden via deze gemeentelijke website.
Onze Ambassadeurs