Het is een goed moment om het immuunsysteem te leren kennen

Geschreven door Redactie

Een boek over het immuunsysteem

Als er ooit een moment was om je kennis van het immuunsysteem op te frissen, dan is dit dat moment. En Immune: A Journey into the Mysterious System That Keeps You Alive is het perfecte boek om je daarbij te helpen! Dit boek is fenomenaal. Het is boeiend, nuttig, verhelderend, relevant, ongeloofljk actueel, informatief, het is buitengewoon duidelijk en goed georganiseerd!

Philipp Dettmer (de gene die het boek heeft geschreven) is geen immunoloog. Hij omschrijft zichzelf als 'enthousiasteling van het immuunsysteem'. Maar het is geen dilettante, ijdele intellectuele nieuwsgierigheid. Hij komt eerlijk door zijn enthousiasme, omdat hij meer intieme botsingen met zijn eigen immuunsysteem heeft gehad dan iemand zou willen!

Voor meer info over het boek en waar je de boek kunt halen, kun je hier naartoe!


Onze Ambassadeurs