Vacature bestuurders Ondernemersfonds Bussum

Geschreven door Redactie

De gemeente is op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuurders die het fonds voor de ondernemers in Bussum gaan beheren.

Zij zoeken kandidaten die zich als vrijwilliger willen inzetten voor de activiteiten en initiatieven in Bussum. Denkers en doeners die met enthousiasme en deskundigheid willen plaatsnemen in het bestuur van Stichting Ondernemersfonds Bussum. Wil je een positieve bijdrage leveren en ben je bereid om daarvoor jouw expertise en netwerk in te zetten? Misschien ben je 1 van onze toekomstige bestuurders. Reageer uiterlijk 7 februari 2022 op de vacature.

Over Stichting Ondernemersfonds Bussum

Bussum biedt veel vrijetijds- en winkelmogelijkheden. Het winkelcentrum heeft unieke winkels, maar er zijn ook mooie landelijke ketens gevestigd. Naast een gevarieerd en eigentijds winkelaanbod, kent Bussum mooie horeca in de Kapelstraat en omgeving. In het winkelhart exploiteren horecaondernemers op mooie dagen gezellige terrassen. Ondernemers en vrijwilligers zetten zich ieder jaar in om evenementen voor jong en oud te organiseren. Kortom: Bussum heeft enorm veel te bieden.

Feestverlichting, bloembakken, evenementen, evenementenkalender en promotie zijn activiteiten die het winkelgebied van Bussum verlevendigen. Deze activiteiten worden in Bussum betaald vanuit het Ondernemersfonds. De gemeente haalt in Bussum via reclamebelasting deze gelden voor het ondernemersfonds binnen en zo wordt het Ondernemersfonds gevuld. De stichting beheert dit Ondernemersfonds.

E-mail met CV en motivatie

Heb je interesse in een bestuursfunctie bij Stichting Ondernemersfonds Bussum? Stuur dan uiterlijk 7 februari 2022 een mail met CV en motivatie naar Gulay van Bijleveld (g.vanbijleveld@gooisemeren.nl). Zet erbij voor welke functie u belangstelling heeft: voorzitter, secretaris of penningmeester.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan ook contact op met Gulay van Bijleveld.

Onze Ambassadeurs