Stichting Kittenparadijs, de leukste kittenopvang in 't Gooi

Geschreven door Redactie

Sabina Stoelhorst uit Huizen is oprichtster/eigenaar van Stichting Kittenparadijs. Deze stichting is een kleinschalige kittenopvang die al zo'n 12 jaar ervaring heeft en met heel veel liefde, kennis en zorg moederloze, gedumpte en verwilderde kittens opvangt, verzorgt en socialiseert. Dit runt zij samen met Tineke en Madelon en zijn daar enorm trots op. Zij hebben zelfs een eigen couveuse waar zij kittens vanaf 1 dag oud in kunnen opvangen. De kittens worden door gastgezinnen opgevangen wonen verspreid in Noord-Holland. Stichting Kittenparadijs verzorgt de eerste opvang en de coördinatie voor plaatsing. Helaas blijkt deze stichting hard nodig, maar Sabina en haar medeoprichtsters doen het met enorme overgave en blijven niet hangen in de negativiteit daarvan. Integendeel, omdat zij officieel een stichting zijn, zijn zij gefocust om nog meer te kunnen betekenen voor dakloze en hulpbehoevende kittens.

Sabine: “Wij hebben nu zo’n 15 gastgezinnen verspreid over Noord-Holland, maar wij hopen nu snel uit te kunnen breiden. Ik heb zelf thuis een couveuse die gemaakt is door mijn man Ben en daar gaan de allerkleinste kittens in vanaf 1 dag oud. Die blijven in eerste instantie dus bij ons. In de couveuse passen maximaal 6 kittens die allemaal worden geflest zoals wij dat noemen. Het komt vaak voor dat een nestje van een dag oud wordt gedropt en gelukkig gaat Ben dan ook nog een 2e couveuse maken. Ook bezitten wij 2 grote benches waar we de grotere kittens in kwijt kunnen. Daarnaast hebben wij een slaapkamer omgetoverd tot een groot katten speelparadijs. Daar kunnen zij heerlijk ravotten.

De kittens die klaar zijn voor adoptie plaatsen wij bij liefdevolle nieuwe eigenaars. Wil je onze kittens en stichting steunen? Dat kan in de vorm van een donatie. Dit kan zijn in voeding, kittenmelk, speeltjes, zachte mandjes, kleine krabpaaltjes, krabtonnen of ontworming van milbemax of panacure pasta. Alle hulp is van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of website www.stichtingkittenparadijs.nl.



Onze Ambassadeurs

Ons Gooienaars bekeken ook: