Make-up looks voor de feestdagen

Geschreven door Redactie

Stralend het nieuwe jaar in. 

Met Kerst en Oud en Nieuw wil je er natuurlijk op je best uitzien. Dat hoeft niet met makeup te zijn, maar dat kan wel. Op deze dagen pak je natuurlijk net wat meer uit en mag er net wat meer dan normaal. Met deze make-up looks straal je op de feestdagen.

Goud! 

Tijdens de feestdagen mag goud natuurlijk niet ontbreken. Dus ook niet in je make-up look. Zet je ogen in de spotlight met een prachtige gouden oogschaduw of misschien wel eyeliner.  Werk af met een smokey eye effect en een flinke dosis mascara of nepwimpers. Jij bent helemaal klaar voor de feestdagen.

Rode lippen 

Een mooie rode lippenstift staat al snel feestelijk. Maar met de perfecte oog make-up maak je jouw look onweerstaanbaar. Maak een mooie strakke cat eye met zwarte eyeliner of creëer een zachte smokey eye. Een felle rode kleur op de lippen en je look is helemaal compleet. Staat prachtig bij een donkere outfit. Zo maak je het net wat spannender.


Onze Ambassadeurs