December is de maand van geven

Geschreven door Redactie

De maand december is de perfecte maand om bewust terug te geven!


December is de maand van gezelligheid, geven en aan elkaar denken. Het is een uitstekend moment om een stap terug te nemen en je zegeningen te tellen. Helaas zijn er mensen die dit niet kunnen doen en het wat moeilijker hebben gedurende deze maand. Daarom is het van belang deze mensen wat extra aandacht te geven deze maand. Een steuntje in de rug, of wat geven, is een goede manier om iemand te steunen en het feest gevoel te laten voelen.

Heb je bijvoorbeeld extra kleding over die je niet meer gebruikt, of voedsel dat je kunt missen? Geef dit dan aan de mensen die hier behoefte aan hebben. Je kunt buiten spullen te doneren ook je tijd doneren. Bezoek bijvoorbeeld mensen in een (ouder) tehuis. Ga eens langs bij de voedselbank om een dagje vrijwilligerswerk te doen. Kortom er is genoeg te doen om ook anderen een fijn gevoel deze maand te geven.

Onze Ambassadeurs