Lorena Wiebes wint de veldrit van Hilversum

Geschreven door Redactie

In 2019 en 2020 ging de veldrit van Hilversum niet door, maar dit jaar gelukkig wel weer.

Al was het dit jaar wel zonder publiek wegens de corona maatregelen. Het mooie parcours lag in de bossen tussen Hilversum en Laren. Snelle bospaden, mul zand, klimmen en dalen. Diverse leden van UWTC deden hieraan mee. Bij de elite renners reden Bart de Veer en Menno v Capel mee. Bart reed een super race en streed mee voor de 3e plaats tot hij op ongeveer 3 rondes voor het einde een ongeluk kreeg en zijn tube er daardoor af reed. Zo snel mogelijk wisselen van fiets, maar de aansluiting was weg. Hij werd toch nog 6e. Menno was de afgelopen weken minder fit, reed gelukkig wel gewoon mee en werd 14e. Bij de dames reed Lorena Wiebes naar de winst. Niet alleen op de weg was ze de beste, maar in het veld kan ze ook goed uit de voeten met haar fiets.


Onze Ambassadeurs