Help Kanjer Wens Nederland naar 5-jarig jubileum

Op 14 februari 2022 viert Kanjer Wens Nederland haar 1e lustrum. Echter de corona pandemie heeft grote gevolgen gehad op de inkomsten van onze stichting.

Het gevolg is dat de uitvoering van onze mooie Kanjer Wens Dagen onder druk komt te staan en wij echt hulp nodig hebben om door te gaan met ons mooie werk!

Helpt u mee?

Wist u dat u de kracht heeft om wensen uit te laten komen? En als wij u nog eens vertellen dat deze wensen extra bijzonder zijn, omdat u hiermee een lach tovert op het gezicht van kinderen die deze goed kunnen gebruiken.

U denkt vast “mijn beurs is niet zo groot, wat kan ik nou doen?” Het hoeft eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Door ons en uw eigen ideeën te delen met anderen komt u al heel ver. Denk aan uw familie, sportvereniging, vrienden of collega’s.

Organiseer met elkaar bijvoorbeeld een sponsorloop, verkoop zelfgemaakte baksels, verzamel statiegeldflessen of wat uw creatieve geest maar kan bedenken. Of pak het groots aan en organiseer een benefiet event voor de aankomende feestdagen met vrienden en familie. Veel kleine beetjes maken iets groots en dat maakt dat wij graag meedenken en helpen bij uw ideeën.

Bel met 036-7470008 of stuur een e-mail naar: informatie@kanjerwens.nl.

Liever rechtstreeks iets doneren kan uiteraard ook, elke euro is welkom; https://kanjerwens.nl/doneren.


Onze Ambassadeurs