Sinterklaas is weer in het land

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas weer aan in Nederland

Sinterklaas had al een dag eerder dan verwacht intrek genomen in zijn Nederlandse verblijf. De nieuwe locatie van het grote pietenhuis is nog wel geheim gehouden.

Tijdens de intocht werd zoals elk jaar de sint begroet door kinderen en de burgermeester. Het was door het hele land weer een enorm feest. En elk kind had iets leuks om naar uit te kijken. Voor het slapen gaan mocht elk kind zijn schoen zetten. Sinterklaas kwam langs over het dak van je huis en legde een cadeautje en wat lekkers bij je schoen. Zodat je in de ochtend een lekkere snack had als je je pakje opent.

De komende tijd zal Sinterklaas door het land gaan dus de kans is groot dat je Sint en zijn pieten tegenkomt in bijvoorbeeld het centrum van jouw woonplaats of op andere plekken. Op 5 december is hij dan echt jarig en gaat hij langs scholen en misschien komt Sint wel bij jou thuis! Wist je dat Sinterklaas al……..jaar oud is?


Onze Ambassadeurs