Hoe komt u aan een coronatoegangsbewijs?

Geschreven door Redactie

Download de CoronaCheck-app en klik op: QR-code maken. Selecteer waar u een QR-code van wilt maken.

Voor een testbewijs gebruikt u de ophaalcode die u per sms of e-mail van de testlocatie heeft gekregen. Voor een herstelbewijs of vaccinatiebewijs haalt u uw gegevens op met uw DigiD. Voor meer informatie, kijk op www.coronacheck.nl.

U kunt uw QR-code zelf uitprinten. Bijvoorbeeld als u geen smartphone heeft. Ga naar www.coronacheck.nl en volg de stappen. Heeft u geen DigiD, smartphone of computer met printer? Vraag iemand in uw omgeving om te helpen. Meer informatie staat op de website van de Consumentenbond.

Komt u er echt niet uit, neem dan contact op met 0800 13 51 en vraag naar de mogelijkheden (bereikbaar van maandag tot en met zondag van 8.00 – 20.00 uur). Dan kunt u in sommige gevallen een coronatoegangsbewijs (in dit geval alleen vaccinatiebewijs of herstelbewijs) op papier thuisgestuurd krijgen.

Lokale ondersteuning

  • Bibliotheek Huizen
  • Bij het Informatiepunt Digitale overheid (IDO) in de bibliotheek kunt u terecht tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
  • Versa Welzijn

Elke woensdag van 10.00 - 12.00 uur kunt u terecht bij wijkcentrum Holleblok aan Holleblok 2 in Huizen. Of vraag via het telefoonnummer van Versa welzijn (035) 623 11 00 naar Marloes Meulman, Jan Meijer of Marjolein van Hilten (medewerkers Versa Welzijn).





Onze Ambassadeurs