Sinterklaas vanaf half november in Hilversum

Geschreven door Redactie

Binnenkort is het weer zo ver: Sinterklaas is in het land. Samen met culturele instellingen, partners zoals Versa Welzijn, hilversummers.nl, dans- en sportclubs en winkelgebieden zijn er vanaf 13 november tot en met 5 december verschillende activiteiten georganiseerd verspreid door heel Hilversum.

De meeste evenementen zijn kleinschalige doorstroomactiviteiten, waardoor er geen coronatoegangsbewijzen nodig zijn. Zo is het voor iedereen drie weken lang feest.
 
Op zaterdag 13 november komt de Sint aan in Hilversum. Zijn slaapkamer is weer te bekijken in Museum Hilversum, maar ook te zien vanaf te Kerkbrink. De brievenbus van Sinterklaas is geopend voor post en staat dit jaar bij zijn slaapkamer en de Sints wasserij aan de Hilvertsweg. Nieuw dit jaar is de Sinterklaas Drive-Thru op Landgoed Zonnestraal. Bezoekers rijden een vaste route in de auto of op de fiets, terwijl zij getrakteerd worden op allerlei belevingen van danspieten tot aan cadeautjespieten met als hoogtepunt een ontmoeting met de Sint.
 
Verder is de Sint ieder weekend in een ander winkelgebied te vinden, zodat alle kinderen van Hilversum hem een handje of boks kunnen geven. Er komt een Sint-speurtocht, een Sinterklaasweekend in de bioscoop én een Sintconcert door de Beiaard Piet. Kortom, Sinterklaas is niet te missen in Hilversum.

Meer weten?

Eind oktober is het hele programma bekend. Deze is terug te vinden in de fysieke uitagenda en op www.livehilversum.nl/sinterklaas

Onze Ambassadeurs