Maak je computer bureaublad supergaaf met deze handige apps

Geschreven door Redactie

Hoe doe je dat?

Wat je kan doen is deze twee programma’s gebruiken waardoor je bureaublad er heel cool uit kan zien! Het eerste programma is Wallpaper Engine. Wallpaper Engine is een programma die je kan downloaden op je computer die je hele vette achtergronden geeft welke je kunt gebruiken voor je bureaublad. Het zijn niet zomaar achtergronden, maar het zijn bewegende achtergronden waardoor het lijkt alsof je een video hebt als achtergrond. Je kan allemaal soorten achtergronden daarop zoeken, bijvoorbeeld van je favoriete voetbalteam, een tv-show die je leuk vindt, één van je favoriete spellen of gewoon een leuk thema die je hebt gevonden!

Het tweede programma is Translucent TB. Translucent TB helpt je je taakbalk aanpassen hoe jij het wilt. Wil je een doorzichtige, kristal, wit of een vervaagde taakbalk? Dat kun je daar kiezen! Je kunt ook kiezen om de normale taakbalk te houden, maar dan met een andere kleur. Je kunt twee verschillende taakbalken instellen, één voor je bureaublad en één voor als je je browser gebrukt. Wat je kunt doen is van je bureaublad taakbalk een doorzichtige taakbalk maken en als je je browser gebruikt een donkere taakbalk maken, zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoe laat het is.

Een handig derde programma is EarTrumpet. EarTrumpet is een app waar je audio in alle andere programma's kunt aanpassen, hoe jij dat wilt. Bijvoorbeeld als je in een onlineklas zit en je moet een video kijken van je docent, maar je hoort het niet zo goed vanwege het geluid in je onlineklas. Wat je dan kan doen is makkelijk met EarTrumpet de audio verlagen van je klas maar nog steeds hard geluid van YouTube hebben!




Onze Ambassadeurs