Bewegen voor peuters

Geschreven door Redactie

Heeft u ook een peuter die niet stil kan zitten en zin heeft om te bewegen? Doe dan mee met Beweeglab mini! Spelenderwijs leren peuters verschillende sporten kennen om zo de doorstroom naar lokale sportaanbieders makkelijker te maken. Daarnaast wordt de motorische ontwikkeling gestimuleerd. Beweeglab mini is een wetenschappelijk onderbouwd project. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan hier.


Inhoud

Half september is de eerste pilot Beweeglab mini gestart. Zes lokale sportaanbieders maken geïnteresseerde peuters en hun ouders enthousiast voor hun eigen sport.

Planning

De lessen vinden plaats op zondag van 10.30 - 11.15 uur.

Er is per ingeschreven leerling één ouder/verzorger welkom om ook deel te nemen. Bij de laatste 3 onderdelen kan nog worden aangesloten.

Zondag 10 oktober:

Tennis - Muller & van Dijk (Weesper tennisclub, Papelaan 124, Weesp)

Zondag 31 oktober:

Vechtsport - Yamato (Yamato Gym, Pampuslaan 153, Weesp)

Zondag 14 november:

Klassiek Ballet - Balletstudio Weesp (Middenstraat 21, Weesp

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mailadres: info@makeitmove.nu. Vermeld hierbij de volgende gegevens: de naam van de leerling en de leeftijd, naam van de begeleider, e-mailadres en telefoonnummer.

Eenmalige tegemoetkoming voor alle lessen bedraagt 22,50 euro per leerling (plus gratis deelnemende ouder/verzorger). Tussentijds instromen kan ook. Meld u gerust nog aan voor de reeks. Dan kunt u tegen een gereduceerde betaling meedoen met de nog komende lessen.


Onze Ambassadeurs