Kom je ook naar de pop-up-locatie van de vrijwilligerscentrale?

Geschreven door Redactie

Inwoners uit Huizen en omgeving kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk. Tijdens de Pop-up momenten op 22, 23 en 24 september zijn er workshops en andere bijeenkomsten.

Mensen maken Huizen

Graag komt de Vrijwilligerscentrale naar je toe, dichtbij in jouw wijk. Daar vertellen de vrijwilligers wat zij allemaal voor jou kunnen doen, en kun je met hen kennismaken.

Kom je langs?

Je vindt de Vrijwilligerscentrale dit jaar op verschillende locaties. De eerste twee pop-up-locaties hebben al plaatsgevonden en waren een groot succes. De derde pop-up vindt plaats op 22, 23 en 24 september van 10.00 tot 16.00 uur bij de Tennisvereniging Huizen op de Bovenmaatweg 94. Bel of mail voor een afspraak.Onze Ambassadeurs