De dag van de waardering van de vrouw

Geschreven door Redactie

De dag van de waardering van de vrouw op de derde zondag van september biedt echtgenoten de gelegenheid om hun vrouw hun waardering te tonen.

De relatie tussen twee mensen vereist balans. Elke dag doen echtgenoten dingen voor elkaar, soms zonder na te denken. Andere keren staan ​​werk en verantwoordelijkheden in de weg. Deze viering is een herinnering om een ​​beetje waardering te tonen aan je vrouw.

Deze bijzondere naleving maakt tijd vrij voor stellen die geen kinderen hebben. Niet elke vrouw is een moeder, hetzij door toeval, hetzij door keuze. Omdat zoveel feestdagen gezinnen met kinderen vieren, biedt deze dag een dag voor degenen die kinderloos blijven.

Koppels kunnen ervoor kiezen om de dag traditioneel te vieren met een geschenk van bloemen, parfum, sieraden of kleding. Andere opties zijn echter een dagje naar een spa, kaartjes voor een show of een diner in een leuk restaurant. Een voetmassage en het koken van ontbijt of diner thuis kunnen ook zeggen: "Bedankt voor alle dingen die je elke dag doet. Ik waardeer ze.” Deel uw feest met #WifeAppreciationDay om op sociale media te posten.

Hoewel onderzoek naar de nationale dagkalender de bron van de dag niet heeft blootgelegd, hebben we wel de onderliggende betekenis van de dag van de waardering van de vrouw geïdentificeerd. Hoewel het getrouwde vrouwen eerde, ligt de nadruk op het eren van degenen die geen kinderen hadden. De dag maakt Moederdag goed als er geen kinderen in het huwelijk zijn.

Onze Ambassadeurs