De maand van Peridot

De maand van Peridot Foto gemaakt door: unsplash

De maand augustus staat ook wel bekend als de maand van de Peridot

Peridot is de geboortesteen van mensen die zijn geboren in de maand augustus. Het sieraad staat bekend om haar geelgroene en olijfgroene tot donkergroene kleur. Deze kleur is zo bijzonder omdat in tegenstelling tot andere groene edelstenen, de Peridot haar kleur in kunst- en kaarslicht behoudt.

Maar de Peridot heeft nog een opvallende eigenschap. De steen beschermd namelijk de aura en reinigt en neutraliseert het hart. Het kristal schijnt ook oude negatieve patronen te verwijderen.

Ben je in augustus jarig, dan is het natuurlijk leuk om iets van een Peridotsteen te kopen of te krijgen. Maar wat dan precies? Kijk bij de juwelier eens bij de ringen, kettingen en armbanden met een mooie Peridotsteen erin.


Onze Ambassadeurs