Vlieg mee over de Loosdrechtse plassen bij Vliegschool Hilversum

Geschreven door Redactie

Vliegschool Hilversum is bijzonder fraai gelegen tussen de Randstad en het Gooi en biedt een verscheidenheid aan uitzichten.

Ben je op zoek naar een actieve en innoverende vliegschool? Wil je een keer een proefles? Of ben je als brevethouder op zoek naar een interessante vloot met leuke vliegactiviteiten? Kom dan vliegen bij Vliegschool Hilversum! 

Een adembenemend uitzicht, dat heb je als je vliegt! Neem de Loosdrechtse plassen, de Betuwe, Utrechtse heuvelrug, vliegen langs de kust, over hartje Amsterdam of Schiphol of over de Botlek. De centrale ligging van Vliegschool Hilversum is ook de perfecte uitvalsbasis voor binnen- en buitenlandse vluchten.

Vliegschool Hilversum is hét adres voor aspirant vliegers en gebrevetteerden, die meer verwachten dan een vliegles of het huren van een vliegtuig. Met het team van professionele praktijk- en theorie instructeurs en technici leren zij je veilig en verantwoord vliegen en houden ze met nieuwsbrieven iedereen op de hoogte van veranderende regels en veiligheidsaspecten.

De vliegschool heeft een ervaren, betrouwbare en gezellige omgeving die al decennia lang veel privépiloten heeft opgeleid en waar veel gebrevetteerde vliegers met veel enthousiasme vliegen. Veel van de leerlingen en vliegers hebben er vliegvrienden opgedaan voor het leven.

Rondleiding aanvragen

Ben je geïnteresseerd hoe het er op een Vliegschool aan toe gaat?  Neem gerust contact op met Vliegschool Hilversum voor een persoonlijk gesprek en rondleiding op het vliegveld en bij de vliegschool. 


Onze Ambassadeurs