Vier Bussumse kinderen verloren moeder door moord; vader voor rechter

Geschreven door Redactie

Een klein jaar geleden verloren vier jonge Bussumse kinderen hun moeder, die door hun vader bleek te zijn vermoord in haar eigen appartement. De man staat vandaag voor de rechter en hoort welke straf tegen hem wordt geëist.

Na de moord veranderde het Bussumse hofje in eenheuse 'crime scene'. De hele dag werd er door de recherche onderzoek gedaan.

De hele dag werd niet alleen het huis onderzocht op sporen, maar worden ook een paar voortuintjes en een naastgelegen parkeerterrein afgezocht. Een dag later gebeurt dat nog een keer.

Buren reageerden vlak na de gebeurtenissen zeer geschrokken. Ze hebben gezien dat er een lijkwagen komt en even later weer gaat en ze hebben gezien dat hun buurman door de politie is afgevoerd.

Voor het huis staan een paar kinderfietsjes en een damesfiets tegen de gevel. Ze zijn van het gezin. De opluchting is groot als de buren horen dat de kinderen op het moment van het drama niet thuis waren. 

De echtgenoot zit sinds de moord vast. Pas na drie maanden geeft hij toe zijn vrouw te hebben vermoord, zonder te zeggen wat zijn motief daarvoor was. Dat is tot op de dag van vandaag onduidelijk. Het Openbaar Ministerie legt hem in ieder geval moord ten laste.
















Onze Ambassadeurs