Warm welkom voor King Arthur Groep

Geschreven door Redactie

In het multifunctionele centrum ‘Schering & Inslag’ in Laren is vandaag de King Arthur Groep begonnen met dagbesteding voor ouderen met beginnende dementie. Wethouder Jan den Dunnen heette de cliënten en begeleiders van deze groep van harte welkom namens de gemeente Laren.

Hij overhandigde een mooie bos bloemen aan Michelle van de Steeg van de King Arthur Groep en maakte kennis met de groep onder het genot van een kopje koffie en welkomstgebak.

Met ingang van juli 2021 verzorgt King Arthur Groep 5 dagen per week dagbesteding voor licht dementerende ouderen die hiervoor een zorgindicatie hebben. Deze zorg sluit aan op de goede preventieve zorg (zonder zorgindicatie) die Versa Welzijn al jaren verzorgt in Laren.

Schering & Inslag bevindt zich achter het Larense Raadhuis aan de Eemnesserweg en is net als het Brinkhuis onderdeel van Hart van Laren. De komst van de King Arthur Groep is onderdeel van de nieuwe ‘Visie Brinkhuis’, waarbij alle gebouwen en ruimten breder en actiever worden ingezet om te komen tot een actiever en bruisender multifunctioneel centrum voor Laren. Naast zorg- en welzijnsactiviteiten als Versa, King Arthur, Sociaal Wijkteam, zijn bekende en soms minder bekende activiteiten in Hart van Laren: de bibliotheek van Laren, Volksuniversiteit, (h)Art Galerij, atelier met teken-, schilder en keramieklessen, muziekvereniging MCC, Gooise Muziekschool, theater aan de Brink, Dorpsradio Laren, zaalverhuur.

Onze Ambassadeurs