Tips om jouw moeder te verrassen

Geschreven door Redactie

De traditie is natuurlijk om ontbijt op bed te geven!

Het is bijna zover, Moederdag! Op zondag 9 mei is het weer dé dag dat jij je moeder mag verwennen. Maar hoe doe je dat het beste? Wij hebben tips voor de beste Moederdag verrassingen.

• Een lange traditie is natuurlijk een ontbijtje maken voor jouw moeder. Zet dus voor deze ene keer de wekker op zondag en kook een eitje, bak wat broodjes en maak haar favoriete ontbijt klaar! Mocht je niet meer thuis wonen, kun je ook zelf alles in huis halen om dat vervolgens te bezorgen bij haar huis. Dat gaat ze ongetwijfeld waarderen!

• Mocht je misschien niet meer thuis wonen en door de coronamaatregelen niet langs je moeder kunnen, dan is dat geen reden om niets te doen met Moederdag. Je kunt Moederdag prima online vieren door met het gezin te videobellen en op deze wijze het gezellig hebben.

• Moeders zijn dol op complimentjes! Laat haar dus weten hoe lief, knap, aardig, zorgzaam en grappig ze is. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een kaartje of een brief. Je kunt ook een persoonlijke videoboodschap maken waarin je al je complimentjes zegt.

• Uiteraard kunnen cadeautjes niet ontbreken op Moederdag. Je kunt natuurlijk haar favoriete parfum geven of haar favoriete gezichtsverzorgingsproduct kopen. Maar je kunt ook jouw moeder een fotoshoot cadeau doen. Met een fotoshoot leg je herinneringen vast waar jullie beide nog lang van kunnen nagenieten. Hoe origineel?


Onze Ambassadeurs