Vanaf donderdag 29 april wisselvallig en buien

Geschreven door Redactie

Donderdag 29 april is het wisselvallig en komt het geregeld tot buien. Tussen de buien door zien we zon en wolken. Koude noordenwind. Na een paar zonnige en vrij zachte dagen verloopt het einde van de week met temperaturen die lager zijn dan gebruikelijk voor de tijd van het jaar. Het wordt 10-13 graden terwijl 14 tot 18 graden normaal is voor eind van april.

Vrijdag wolken en zonnige perioden. Verspreid over het land kan nog een enkele bui ontstaan. De buien zijn beduidend minder talrijk dan donderdag en er zijn langere droge perioden. De laatste dag van deze koude aprilmaand sluit af in stijl met wederom temperaturen die lager zijn dan gebruikelijk. De maxima komen uit op 11-14 graden bij een wind uit noordelijke richting.

Tijdens het weekend is er vrij veel bewolking aanwezig, maar er zijn ook momenten met ruimte voor de zon. Tijdens beide weekenddagen is er ook kans op een enkele bui. Het blijft aan de koude kant met maxima tussen 11 en 14 graden. Na het weekend laat de verwachting geleidelijk een oplopende temperatuur zien, maar het blijft kouder dan gebruikelijk voor deze tijd van het jaar. Het bijbehorende weerbeeld is licht wisselvallig met een mix van zon en wolken en dagelijks kans op een bui.














Onze Ambassadeurs