Lenteklaar in maart!

Geschreven door Redactie

Het is eindelijk maart en dat betekent dat de lente gaat beginnen! Om ervoor te zorgen dat jou huid lente klaar is hebben wij een paar tips om jou te helpen.

1. Lenteschoonmaak
Begin het voorjaar met de lenteschoonmaak. Verzamel alle producten die je vorig jaar hebt gebruikt. Is het product verlopen? Dan kun je het product beter weggooien, zeker als er SPF in zit.

2. Dode huidcellen
Scrubben kun je vaker in het jaar doen, maar vooral nu. Scrubben helpt om je dode huidcellen te verwijderen. Als je dit niet doet verstoppen je poriën. Hierdoor kunnen je verzorgingsproducten niet in je huid trekken. Doe dit ongeveer twee keer per week.

3. Moisturizer
In de wintermaanden smeer je liever wat vettige crèmes. In de lente is het warmer weer, dus is er meer behoefte aan een lichtere moistrurizer, die je huid laat ademen en ook hydrateert.

4. Foundation
Net als bij de moisturizer is er voor foundation ook meer behoefte voor een lichtere crème. In plaats van foundation kan je dus beter een tinted moisturizer gebuiken of een BB-crème.

5. SPF
In de lente wordt je extra blootgesteld aan de UV-stralen van de zon is het nu echt essentieel om SPF producten te gebruiken. Kies daarom voor een dagcrème met SPF, vergeet ook zeker je lippen niet in te smeren.



Onze Ambassadeurs