Gratis energiebesparende producten voor Larense woningeigenaren

Geschreven door Redactie

De gemeente Laren biedt eigenaren van koopwoningen een waardebon aan ter waarde van 70,00 euro! De voucher is te gebruiken om het huis energiezuiniger te maken. Dat kan al met kleine aanpassingen, zoals een tochtstrip of een ledlamp.

Alle producten staan in de webshop van Duurzaam Bouwloket. Woningeigenaren die al energiebesparende maatregelen hebben laten toepassen of die al producten hebben gekocht voor het huis, kunnen tot 70,00 euro subsidie terugvragen. Het kan tot en met 31 maart 2021, dus wees er snel bij, want op=op!

Via www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-laren vind je meer informatie over de regeling, de voorwaarden en kun je de vouchercode aanvragen. Je hebt drie opties:

- Gratis energiebesparende producten bestellen via een webshop t.w.v. 70,00 euro.
- Geld terug vragen (70,00 euro) voor maatregelen die u al hebt laten toepassen.
- Een afspraak met Energiecorporatie Hut van Mie voor een online advies op maat voor uw woonsituatie.

Heb je meer of andere vragen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket van Laren:  via telefoonnummer 072 – 743 39 56 of via de mail: info@duurzaambouwloket.nl.

Onze Ambassadeurs