Inkoopactie woningisolatie: laatste kans om in te schrijven

Geschreven door Redactie

Wie gebruik wil maken van een scherp geprijsde offerte voor het toepassen van; dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie moet snel zijn.

De collectieve inkoopactie van de gemeente Huizen, het Duurzaam Bouwloket en regionale gecertificeerde bedrijven loopt nog tot en met 15 december.

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert voor meer informatie over de actievoorwaarden en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.


Collectieve inkoopactie isolatie

De gemeente Huizen en het Duurzaam Bouwloket, het onafhankelijke energieloket van de gemeente, werken voor de actie samen met regionale isolatiebedrijven. Deze gecertificeerde ondernemers maken een scherp geprijsd aanbod op maat. Zij komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte. De actie is gericht op woningeigenaren.


1. Inschrijven:

U kunt zich tot en met 15 december inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert

2. Aanbod op maat:

Een specialist van een isolatiebedrijf neemt vervolgens contact op voor een woninginspectie. Aan de hand daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

3. Uitvoering:

Na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak met u om de maatregel(en) uit te voeren.


Subsidie voor isolatie

Naast de inkoopactie heeft de gemeente ook twee subsidieregelingen beschikbaar, bovenop de landelijke regelingen. De gemeente hoopt zo isoleren voor woningeigenaren extra interessant te maken. Door woningisolatie worden huizen comfortabeler en energiezuiniger. Dat is goed voor het klimaat en goed voor de portemonnee.

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck voor meer informatie over de subsidieregelingen.


Gratis en onafhankelijk advies

Bent u er nog niet uit hoe en of u wilt isoleren? Maak dan gebruik van de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijke maatregelen, materialen en belangrijke aandachtspunten. Stel uw vraag door te bellen met (072) 743 39 56 of te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl.


Onze Ambassadeurs