Maak de feestdagen nog mooier met Stuff-A-Loons!

Geschreven door Redactie

Deze Kerst hebben we nóg meer reden om het thuis extra gezellig te maken met de allerleukste kerstversieringen! Wat dacht je van kerstballonnen?

Met Stuff-A-Loons maak jij je eigen gevulde ballonnen. Deze kun je vullen met wat jij maar wilt! Bijvoorbeeld een kerstkaart, slingers, een kerstbal, led-licht, nepsneeuw… wat jij maar nodig hebt om een prachtige kerstballon te maken. Of geef je misschien een cadeaubon cadeau deze Kerst? Stop hem in een gevulde ballon met versieringen voor een persoonlijke touch.


Opblazen, vullen en vieren! Met de Stuff-A-Loons Maker Station maak jij op een gemakkelijke manier gevulde ballonnen. Door middel van een pomp en vacuüm kan jij ballonnen opblazen en vullen. Vul de ballon met spullen die je hebt, spullen die je krijgt, en spullen die je nooit wilt vergeten! In het Maker Station pakket vind je al mooie accessoires om jouw ballon mee te versieren, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zelf aan de slag te gaan met je eigen spulletjes (zoals kerstversiering!).  


Op het officiële Stuff-A-Loons YouTube kanaal vind je instructiefilmpjes, en zullen ook allerlei leuke themafilmpjes worden geplaatst ter inspiratie!  


Onze Ambassadeurs