Kerken Hilversum deze maand weer open

Geschreven door Redactie

Na maanden dicht te zijn geweest door het coronavirus, gaan de kerken in Hilversum weer open. Sinds het uitbraak van het coronavirus in Nederland moesten de kerken in Nederland dicht. Slechts een enkeling van de kerken ging in het begin van de zomer weer open. Maar aankomende zondag openen er weer extra kerken in Hilversum. 

Kerkgangers konden de kerkdienst in de tussentijd online volgen, maar willen natuurlijk liever echt in de kerk zitten. Kerkdiensten meemaken terwijl je met een kop thee lekker in je huiskamer op je bank zit is mooi, maar het daadwerkelijk met elkaar samen zijn op zondag heeft een grote meerwaarde.

Vooraf aanmelden

De kerken gaan open, maar volgen wel alle coronamaatregelen. Dat betekent onder meer anderhalvemeter afstand houden, met als gevolg dat nog niet iedereen de kerk in kan. Kerkgangers van enkele kerken moeten zich daarom van te voren aanmelden om naar de kerk te kunnen.

Voorlopig blijven de online kerkdiensten ook nog gewoon beschikbaar voor iedereen die geen plekje in de kerkbank heeft weten te bemachtigen.


Onze Ambassadeurs