Winkelactie voor Voedselbank bij Aldi in Baarn

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 11 juli a.s. organiseert de Voedselbank Gooi & Omstreken een winkelactie bij de Aldi aan de Eemnesserweg in Baarn.  

  

Nu de risico’s van het Coronavirus minder worden houdt de voedselbank weer een winkelactie om houdbare producten in te zamelen om de voedselpakketten aan te vullen.

De voedselpakketten worden wekelijks uitgedeeld en bestaan uit maaltijden voor drie dagen.  De afgelopen maanden waren alle acties om veiligheidsredenen stop gezet. Er is behoefte aan diverse producten om de voorraden weer op peil te brengen.  

  

Mensen die financieel in de problemen zijn gekomen door de crisis of door andere omstandigheden kunnen bij de voedselbank aankloppen voor hulp. Er wordt niet gekeken naar bezittingen, alleen naar het besteedbare inkomen na aftrek van de vaste lasten. Op de website (www.voedselbankgooi.nl) staat een rekenvoorbeeld. Men kan ook een van de inloopspreekuren bezoeken of contact opnemen met de afdeling Klantenadministratie (tel. 035 – 533 88 36 of e-mail: klantenadministratie@voedselbankgooi.nl).  

  

 

Onze Ambassadeurs