Bloemen en planten terug op wekelijkse markt in Weesp

Geschreven door Redactie

Op de wekelijkse warenmarkten in Weesp op dinsdag en vrijdag waren de afgelopen weken alleen voedselkramen te vinden. Door een aangepaste indeling waarbij de afstand gewaarborgd kan blijven, lukt het om nu ook de bloemen en planten op dinsdag terug op de markt te zetten. 

In openlucht boodschappen doen 

Op de wekelijkse warenmarkten doen veel mensen hun dagelijkse boodschappen. Het is belangrijk dat mensen dit veilig kunnen blijven doen. 

Nog niet alle kramen terug 

De markt is nog steeds niet op volle sterkte maar in aangepaste vorm sinds de start van de coronacrisis. Naast de voedselkramen op de dinsdagmarkt zijn nu ook de kramen voor bloemen en planten te vinden. 

Afstand houden 

Het blijft belangrijk dat de kramen en ook de bezoekers de afstand van 1,5 meter blijven houden. Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook de marktkoopmensen zijn gevraagd de bezoekers hierop te attenderen. De informatieborden die op de markt staan wijzen bezoekers hier nog extra op. 

Burgemeester Van Bochove: “Ik ben blij dat we de markt weer met een paar kramen  uit kunnen breiden. Ik kijk er naar uit dat we de Weesper markt straks weer op volle sterkte hebben. Ik roep bezoekers van de markt wel op om nog steeds afstand van elkaar te houden. Het coronavirus is helaas nog niet weg. De maatregelen om het tegengaan van verspreiding van het coronavirus zijn genomen om ons allen te helpen. Houdt u zich daaraan! Het is onze eigen verantwoordelijkheid om dit na te leven. Pak deze verantwoordelijkheid om elkaar gezond te houden. We beschermen daarmee onze kwetsbare inwoners en hopen daarmee eerder weer terug te kunnen gaan naar een normale situatie.”

Onze Ambassadeurs