Hilversum City Run afgelast

Geschreven door Redactie

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen vanuit de Nederlandse overheid is het bestuur van de Hilversum City Run dinsdagavond 24 maart bijeengekomen voor spoedoverleg. Helaas is deze avond uiteindelijk besloten om de Hilversum City Run 2020 in zijn geheel te annuleren. De nieuwe datum is vastgesteld op 18 april 2021. 

Wij hebben uiteraard in eerste instantie bekeken of we het evenement zouden kunnen verplaatsen naar een datum later dit jaar. Maar gezien de blijvende onzekerheid en de vele evenementen die al verplaatst zijn naar het najaar hebben we moeten concluderen dat daar geen mogelijkheid toe was. Later deze week volgt nadere informatie aan de deelnemers. 

Dick Slootbeek (Directeur HCR): “ Voor mij als directeur en verder voor de hele organisatie was dit een moeilijk en emotioneel besluit. Het is de 1ste keer dat we het besluit hebben moeten nemen om een editie van de Hilversum City Run in het geheel te annuleren. Wij begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar we gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten. 

Ik wil iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd”.

Onze Ambassadeurs