Versa Welzijn helpt!

Geschreven door Redactie

Bent of kent u iemand die ouder is dan 70, chronisch ziek of met een verminderde weerstand? We kunnen ons goed voorstellen dat u zich in deze tijden van het Coronavirus zorgen maakt. Bij Versa Welzijn staan rijwilligers klaar om boodschappen te doen, medicijnen te halen of vragen te beantwoorden. Aarzel niet en neem gerust contact op voor hulp. Versa Welzijn helpt! 

Contact 

Versa Welzijn is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur via telefoonnummer 035 - 623 11 00. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.versawelzijn.nl  

Heeft u specifieke vragen over het Coronavirus, neem dan rechtstreeks contact op met het RIVM via telefoonnummer 0800-1351 of kijk op de website van het RIVM 

Word vrijwilliger 

We zien mooie initiatieven ontstaan in de samenleving. Juist in deze tijd hebben we elkaar hard nodig. Wilt u zelf ook meehelpen als vrijwilliger? Meld u dan bij Versa Welzijn. 


Onze Ambassadeurs