Bestemming prijzengeld vrijwilligers van het jaar 2019 bekend

Geschreven door Redactie

Leo Schiltmans en Herman van der Velden zijn vorig jaar benoemd tot Vrijwilligers van het Jaar 2019, voor hun jarenlange actie bij het opruimen van zwerfafval op het Blaricumse strand en de parkeerterreinen daar.  

Hiervoor hebben zij € 500,- aan prijzengeld ontvangen, te besteden aan een goed doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt. 

De doelen zijn inmiddels bekend. € 350,- wordt gedoneerd aan het Kinder Repair Café in De Malbak. In de kidswerkplek van het café maken kinderen kennis met diverse basistechnieken zoals elektra, maar ook met timmeren en andere handvaardigheden. De resterende € 150,- gaat naar het Taalcafé in De Malbak, bedoeld voor de aanschaf van oefen- en schrijfmateriaal. 

Vrijwilligersavond 2020 

Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op 30 oktober. Dan worden alle Blaricumse vrijwilligers in het zonnetje gezet. Kent u iemand die u wilt nomineren voor de prijs ‘Vrijwilliger van het Jaar’? Of voor de aanmoedigingsprijs voor vrijwilligers onder de vijfentwintig jaar? U kunt de namen van uw genomineerde(en), voorzien van een onderbouwing, mailen naar martina.taris@belcombinatie.nl

Onze Ambassadeurs