Onderzoek over parkeren in Naarden-Vesting

Geschreven door Redactie

Inwoners, ondernemers en bezoekers van Naarden-Vesting kunnen meedoen aan een onderzoek over hoe zij het parkeren in Naarden-Vesting ervaren.

De enquête invullen kan van 13 maart tot en met 12 april 2020​​​​​​​.

Inwoners en ondernemers hebben de unieke code nodig om de enquête in te vullen. Deze code staat in de brief die zij ontvangen. Bezoekers hebben geen code nodig om de enquête in te vullen.

Al langere tijd wordt er over parkeren gesproken. Begin 2019 hebben we de parkeerregels geëvalueerd. En kortgeleden was er een online enquête over mobiliteit en parkeren in Gooise Meren. In februari en maart 2020 waren er in Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden bijeenkomsten over de visie op mobiliteit en parkeren. De uitkomsten van het parkeeronderzoek Naarden-Vesting nemen we mee bij de visie op parkeren die de gemeente voor heel Gooise Meren maakt. Daarin is ruimte voor lokale keuzes.

De Werkgroep Parkeren Naarden-Vesting (bestaande uit het bewonersplatform, de ondernemersvereniging en de culturele instellingen) uitte de wens om onderzoek te doen naar de beleving van het parkeren in Naarden-Vesting. De werkgroep heeft samen met de gemeente en onderzoeksbureau Moventem de online enquête opgesteld.

Onze Ambassadeurs