De Lelyschool is op zoek naar een nieuwe directeur

Geschreven door Redactie

Vanwege pensionering van de huidige directeur is de Lelyschool op zoek naar een directeur.

De Lelyschool is een kleine school in Hilversum-Noord waar iedereen elkaar kent en waar leerlingen zich veilig voelen. De school bestaat 65 jaar en is gehuisvest in de Combinatieschool Noord samen met 2 andere basisscholen. 

Of je een beginnend of een zeer ervaren directeur bent, dat maakt niet uit! Het is belangrijker dat jij als schooldirecteur jouw kennis en kunde inzet om een enthousiast en gedreven team te trekken. De (onderwijs)lat wordt hoog gelegd en dat moet jij als een leuke uitdaging zien: motiveren en inspireren, ruimte bieden voor nieuwe ideeën. Maar ook: met weerstanden omgaan, zorgen dat niemand aan de kant blijft staan (ook als dat gevolgen heeft) en mondige medewerkers en ouders aanspreken. Dit alles om met elkaar trots te kunnen zijn op jouw Stip-school!

Als directeur geef je organisatorisch en pedagogisch leiding op school. Het bevoegd gezag (bestuurder STIP) vervult een beleidsbepalende rol, ontwikkelt samen met de directeur doelstellingen voor de school en stelt de kaders voor het onderwijs- en organisatiebeleid vast. De directeur vertaalt deze doelstellingen en kaders naar beleidskaders en inzet van middelen voor de school.

Je kunt je cv en motivatiebrief (onder vermelding van Directeur Lelyschool) tot en met zondag 29 maart 2020 mailen naar vacature@stiphilversum.nl.

Onze Ambassadeurs