Douwe Egberts koffie voor Voedselbank

Geschreven door Redactie

In de maand december wordt voor de 8ste keer de DE-koffie actie voor de voedselbanken gehouden. 

Heb je DE-waardepunten over dan kun je ze inleveren bij de diverse verzamelpunten in het Gooi. Douwe Egberts wisselt de ingezamelde punten in voor pakken koffie, die de voedselbanken weer aan hun cliënten kunnen geven. Een welkome aanvulling op het voedselpakket.

Op diverse punten staan verzameldozen waar u de punten (liefst gebundeld) kunt inleveren. In Baarn bij de Jumbo aan de Laanstraat, in Blaricum bij de AH aan de Huizerweg, in Eemnes bij de Coop Minnehof, in Hilversum bij de AH aan de Kapittelweg, de AH aan de Van Hogendorplaan, de Jumbo aan de Larenseweg en bij de St Vituskerk, in Huizen bij de AH aan de Lindenlaan, de AH aan de Oostermeent, het Gemeentehuis en de bibliotheek, in Laren bij de AH aan het Zevenend en de Jumbo aan Plein 1945.Onze Ambassadeurs