Victoria's Secret Fashion Show stopt na 23 jaar

Geschreven door Redactie

Dit jaar gaat de beroemde jaarlijkse modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret niet door.

De show die ooit ontzettend populair was kreeg de afgelopen jaren veel kritiek en het bedrijf kampt met tegenvallende verkoopcijfers. "Het is tijd voor een nieuwe marketingstrategie.''

Stuart Burgdoerfer, de financiële topman van het bedrijf, maakte het nieuws bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers.

De modeshow van Victoria's Secret bestaat al 23 jaar. Het is een mega-event met beroemde gasten en optredens van artiesten als Justin Bieber. De Angels (topmodellen) droegen behalve opvallende lingerie ook gigantische engelenvleugels.

In de shows waren beroemde modellen als Heidi Klum, Miranda Kerr en Gisele Bündchen  te zien. Ook Nederlandse modellen Doutzen Kroes, Romee Strijd en Sanne Vloet hebben als Angels meegelopen in de shows.

Financieel directeur Burgdoerfer geeft aan dat het tijd is voor een nieuwe marketingstrategie. "De modeshow was een fantastische marketingprestatie en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het merk", zegt hij. Of dit definitief het einde betekent van de show, kan hij nog niet zeggen. "Het is tijd om ons merk te vernieuwen en een manier te vinden om dat te communiceren aan onze klanten."



Onze Ambassadeurs