19e Sportontmoeting Hilversum ‘Sport Werkt!’

Geschreven door Redactie

Voor de 19e keer komen mensen van sportinstellingen, het onderwijs, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en de politiek samen om te praten over sport in Hilversum.

Dit gebeurt op donderdag 21 november 2019 van 19.30 uur tot 22.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis. Deze keer staat het programma in het teken van ‘Sport werkt!’

Met rugby op het juiste pad De avond start met een presentatie van Joeri Peperkamp over het project ‘Turn Over’. Bij Turn-Over helpen ze jongeren, onder professionele begeleiding en met behulp van sport, terug op het rechte pad. Het project is gebaseerd op het functioneren van een rugbyteam. Rugby is een uitdagend spel met strakke spelregels en talloze leermomenten. Respect, discipline, teamspirit, feedback, zelfbeheersing en incasseren staan hier voorop.

Tim Visser: ondernemen, doelen stellen en talentontwikkeling Verder zijn we bijzonder verheugd dat Tim Visser, 33-voudig Schots rugby international, komt vertellen over zijn sportcarrière. Tim Visser is de bekendste rugbyer van Nederlandse bodem. Hij vertrok op zijn zestiende naar Engeland om als eerste Nederlander professioneel rugbyer te gaan worden. Tim kwam in clubverband uit voor de Newcastle Falcons, Edinburgh Rugby en Harlequins. Tijdens zijn rugbycarrière werd Tim vaak als analist gevraagd vanwege zijn goede humeur en rugby kennis. De thema’s ondernemen, doelen stellen en talentontwikkeling staan centraal in zijn presentatie op 21 november.

Sportontmoeting Hilversum

Al jaren is de Sportontmoeting Hilversum de plek voor mensen die sport een warm hart toedragen om elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom op Sportontmoeting Hilversum.

Meer informatie over de sportontmoeting en de mogelijkheid voor aanmelding is te vinden op http://www.hilversum.nl/sportontmoeting of via sportinfo@hilversum.nl.


Onze Ambassadeurs